Politica de confidentialitate

Inapoi la prima pagina

Data intrarii in vigoare: 08.06.2023

Aceasta politica de confidentialitate prezinta modul in care colectam, folosim, dezvaluim si protejam informatiile dumneavoastra personale atunci cand utilizati software-ul nostru de eliminare a diacriticelor („Software”) si site-ul web asociat (www.eliminarediacritice.ro).

Ne angajam sa va protejam confidentialitatea si sa asiguram securitatea informatiilor dumneavoastra personale. Folosind software-ul si site-ul nostru web, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate.

1. Informatii pe care le colectam

Nu colectam nicio informatie personala de la utilizatorii website-ului, decat atunci cand ni le furnizati in mod voluntar prin intermediul site-ului web. Aceasta poate include numele dvs., adresa de e-mail si orice alte informatii pe care alegeti sa le furnizati.

2. Utilizarea informatiilor

Putem folosi informatiile colectate pentru:

- Imbunatatirea software-ul si serviciile noastre.

- Comunicarea cu dumneavoastra cu privire la utilizarea software-ului.

- Actualizari relevante, anunturi si materiale promotionale legate de software, dar numai cu acordul dumneavoastra.

Asigurarea conformitatii cu legile si reglementarile in vigoare.

3. Securitatea datelor

Prioritizam securitatea informatiilor dumneavoastra personale si am implementat masuri adecvate pentru a le proteja. Cu toate acestea, va rugam sa retineti ca nicio transmisie de date prin internet sau nicio metoda de stocare electronica nu poate fi garantata a fi 100% sigura. Ne straduim sa va protejam informatiile personale, dar nu putem garanta securitatea lor absoluta.

4. Dezvaluire de informatii

Putem dezvalui informatiile dumneavoastra personale catre terti numai in urmatoarele circumstante:

- Cu acordul dumneavoastra.

- Pentru a respecta obligatiile legale, cum ar fi raspunsul la cereri legale si procese legale.

- Pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranta, precum si drepturile, proprietatea sau siguranta altora.

5. Site-uri web ale tertilor

Site-ul nostru web poate contine link-uri catre site-uri web ale tertilor care nu sunt controlate sau operate de noi. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidentialitate sau continutul acelor site-uri web. Va incurajam sa examinati politicile de confidentialitate ale oricaror site-uri web ale tertilor pe care le vizitati.

6. Modificari ale acestei pagini

Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificare va intra in vigoare dupa revizuirea acestei pagini. Va incurajam sa revizuiti periodic aceasta pagina pentru a ramane informat cu privire la modul in care colectam, utilizam si va protejam informatiile personale.

7. Contact

Daca aveti intrebari, nelamuriri sau solicitari cu privire la aceasta pagina sau la tratarea informatiilor dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati la contact@eliminarediacritice.ro.

Inapoi la prima pagina